Ervaart u ook dat politici en andere beslissers nog te vaak besluiten nemen die niet goed of zelfs averechts werken voor mensen met een chronische ziekte of beperking? Ieder(in) wil dat dit verandert. U kunt daarbij helpen.

Meld u aan als lid van het Ieder(in)-panel. En deel uw mening over en ervaring met zorg, ondersteuning, vervoer, werk, inkomen, onderwijs en wonen. U kunt zich aanmelden voor het Ieder(in)-panel door op onderstaande link te klikken en het formulier in te vullen.

Aanmeldformulier Ieder(in)-panel


Ieder 100ste nieuwe panellid ontvangt van Ieder(in) een bon van 50 euro. Als u zich heeft aangemeld, krijgt u gemiddeld 4 tot 6 keer per jaar via uw e-mail een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen.


Waarom lid worden van het Ieder(in)-panel?

Stichting Support Stotteren is lid van Ieder(in), netwerk voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Wij vinden het panel van Ieder(in) een goed en belangrijk initiatief. Door middel van vragenlijsten wordt snel duidelijk wat mensen met een beperking vinden van belangrijke actuele onderwerpen. De resultaten van een panel-raadpleging worden voorgelegd aan het Kabinet, Tweede Kamerleden en/of andere beslissers.

Wij vinden het belangrijk dat ook leden van onze organisatie aan het Ieder(in)-panel deelnemen. Zodat ook de dagelijkse problemen van mensen die stotteren in de resultaten goed naar voren komen.


Meer informatie

Heeft u vragen over het Ieder(in)-panel? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of neem telefonisch contact op met Ieder(in) via 030 - 291 66 00.